søndag 20. februar 2011

DET GÅR FREMOVER, DVS BAKOVER


Mobiliteten øker, og det er visst akkurat slik det skal være. Vi fant tullemor nesten under sofaen når vi hørte frustrerte grynt fra stuen. Hun lå først på den svarte matten sin, så hun hadde klart å komme seg ganske langt av gårde. Før bebisene "knekker koden" på hvordan de skal komme seg fremover, aker de seg bakover i stedet. Veldig frusterende når det jobbes intenst for å komme seg frem til den ønskede leken, også blir den bare lengre borte i stedet... Frustrerende, men det er det som skal til for at de lærer å komme seg fremover. Vi gleder oss til tullemor begynner å krabbe selvom det sikkert blir utfordrene når hun er høyt og lavt.

På bildene ser sofaene våre ut som der er hentet rett fra 70-tallet.... hmm ikke helt det vi var ute etter, men de er veldig fine synes vi. Nå skal vi kjøpe salongbord, gulvlamper, bestille teppe og etterhvert få oss gardiner også. Det kommer seg det her...

4 kommentarer:

  1. Heia!
    Hærlighet før ei fin lita snuppa dåkker har fådd dåkker!
    Læste nættop nåkka på en blogg som kansje hadde vært jæft å ha nu når lillemor bynn å ska kom sæ framover, her e nu linken tel d; http://siljemilf.blogg.no/1297901399_et_lite_tips_til_smba.html :)

    Mamma å Pappa hælsa så masse, å korte de fikk tel jul av lillemor står fint på kommodn å lyse opp:) Har lova Mor Julianne nu at æ skulle vise ho bloggen din så ho kan læs å følg litt med i kværdagen dåkkers..

    Stor klæm fra ho Jørunn :)

    SvarSlett
  2. Hi hi, akkurat som Louis gjør også. Bakover helt til de treffer på noe. Fine bilder av tullemor:) Og sofaen er jo kjempefin!! Mulig det blir en sofa her snar også. Den verste gulpeperioden er jo over;)

    SvarSlett
  3. Godt at dere er på bedringens vei! Og gratulerer med dagen som var!Skjønner at det var mye å feire for dere i forrige uke! til og med ny sofa.. gratulerer! Gleder meg til å se hvordan dere har fått det. Her er lilleC ganske så syk og vi regner med å måtte bruke uken på å bli friske.. Men så gleder vi oss til barselmoro etter hvert!Vi snakkes, Ella xxx

    SvarSlett
  4. Denne skal jeg virkelig dra og kjøpe nå, Jørunn!! Takk for tips!!

    SvarSlett