onsdag 16. februar 2011

DA VAR DET 32...

Morsdag på søndag, Valentines+mannens bursdag på mandag, min bursdag i dag... O store festuke er over oss, og vi er syke alle tre. Så festingen blir det lite av, vi får ta det igjen til neste år.

En nyfødt mamsen 32 år siden.

Her i huset har vi blitt flinkere på leggerutiner. I dag var det grøt fra Hipp som stod på menyen, og halve porsjonen ble spist!! Det beste hittil i tullemors spisekarriere. Så er det stellings med ny bleie og ablegøyer på badet, det er morsomt!! Det skrattes høyt når det kiles i armhulen og magen. Så er det puppen og da sovnes det stort sett der. Da bærer det inn i sengen hvor tullemor blir illsint når hun blir lagt for seg selv. Mor går ut og far tar over. Det synges at trollmor har lagt sine 11 små troll ca 350 ganger før øynene sklir igjen. I mellomtiden er det gråt, stilllhet, så kjempegråt til hun blir litt lei, og begynner å prate istedet. Så stillhet, så gråt, og slik går det helt til hun sovner. Favoritten er selvfølgelig å få ligge vedsiden av mamsen i senge og sovne med puppen som smokk. For vanlig smokk vil hun IKKE ha.... Og vi har hvert merke, i silikon OG latex utgaven, i alle str... Men nei, smokk er bare leketøy!

Nå virker det som om roen senker seg inne på soverom... hører bare papsen nå og: O ai ai ai ai boff, o ai ai ai ai boff.....boff boff... God kveld til alle!!

4 kommentarer:

  1. Gratulerer med dagen,og morsdagen:)
    Er ikke alltid ting går helt som planlagt ;) God bedring til dere alle tre iallefall

    SvarSlett
  2. For en herlig uke! Om dere bare hadde vært friske nok til å feire alt sammen. Gratulerer masse i alle fall - med alt! Og selvfølgelig: God bedring!

    Her går det også i "når trollmor har..." Vi har nå klart å komme til stadiet hvor vi synger en gang, og Louis sover. (Ikke hele natta, da...for han våkner stadig opp... i alle fall denne uka) Det er vel et evig strev dette med sovingen.
    Til helga tenkte vi å gi han eget rom, og samtidig slutte med nattamming. Så da har vi nok en "epoke" å komme oss gjennom. Krysser fingrene for at mor snart kan få sove gjennom en hel natt:)

    SvarSlett
  3. Gratulerer med gårsdagen!
    Du holder deg fantastisk godt! ;-)

    Mye likt våre leggerutiner, det er godt å få det på stell! Da kommer trøttheten snikende på de små(og store) etterhvert også.. Så gjelder det bare å få de til å sove HELE natten gjennom! Gjør hun der? :-) Oliver skal ha mat og smokk og alt det der han...enda!

    SvarSlett
  4. Tusen takk alle sammen!!! Nå hadde jeg nettopp skrevet en lang kommentar her, også klarte jeg å slette det... Veldig irriterende!!

    Det går mye i stellerutiner og leggerutiner om kvelden. Men nå skjønner hun hva som skal se og begynner å gråte bare vi nærmer oss døren inn til soverommet vårt... Jeg er ikke noe flink med gråting så til nå har jeg føyd meg etter og hun sovner på puppen i sengen. Hun hadde en liten flink periode hvor hun sovnet selv, men den er over nå. Men stort sett bare 1-2 nattmåltider så det er bra, for det var opp mot 5 i en periode.

    Vi gleder oss til hele netter med god søvn!!

    SvarSlett