mandag 1. november 2010

VI HAR KJØPT NY LEILIGHET

Med et nytt familiemedlem ble det plutselig trangt i vår 52 kvm lille leilighet. Ikke det at tullemor tar så stor plass, men hun har så mange ting som tar stor plass, for ikke å snakke om vognen som må bæres opp og ned hver gang vi skal på tur. Nei, det ble for masete. Vi har vært på boligjakt i nesten ett år, og nå var det endelig vår tur til å lykkes i budrunden. Tullemor får sitt eget soverom, og på lørdag var vi innom det nyåpnede senteret på Lambertseter hvor de hadde åpningstilbud på lysekroner; 50 % rabatt!!! Så nå er lysekronen til snuppelura på plass!!



Dette bilde ligger i inspirasjonsmappen til tullemors sitt rom! Lysekrone i taket, en fondvegg med lyserosa tapet med mønster, og resten av veggene i en varm beige farge. Og hvit rullegardin med rosa gardiner over. Perfekt for vår lille prinsesse!!!



Jeg har også så lyst til å kjøpe denne sengen til henne fra Oliver Furniture, Tremmeseng. Men prisen er litt i overkant så vi får se....



Lille prinsessen vår skal få det supert i vårt nye nabolag, med masse løpeplass på neste 100 kvm leilighet. Det blir stas det!!!

2 kommentarer: