torsdag 18. november 2010

Seng til tulla

Jeg angrer litt for at vi ikke kjøpte seng til lille bolla, istedet lånte vi en vugge som jeg ikke har likt fordi den er så lav. Istedet har hun sovet i foreldresengen, og nå sliter vi må ha få henne til å sove for seg selv. Stokke sleepi kan man trille fr rom til rom, og den vokser med barnet. Superlurt!!



4 kommentarer:

  1. Å, den senga har vi til Oliver! Kan virkelig anbefale den, vi er så fornøyd. Og kjempekjekt at det er hjul på den! Også er den jo bare lekker;-)

    SvarSlett
  2. Heldig gris!!! Tror kanskje vi må gå til innkjøp av denne sengen, seng må hun jo uansett ha!!

    SvarSlett
  3. Ja ikke sant! Dessuten, selv om den koster litt, så trenger du jo ikke kjøpe ny seng på mange mange år :-)

    Nisselua kjøpte vi som del av et sett i en bokhandel. De har garantert det overalt nå, men tror du bør være rask, for det pleier å bli fort borte ettersom jeg skjønte ;-)

    Snart helg, ønsker deg en fin en! :-)

    SvarSlett
  4. Denne sengen har vi også og er kjempe fornøyd, men føler meg også litt lurt... Jeg skal forklare ;-) Den minste utgaven kan man kun bruke noen få mnd før man må gjøre den større. Og det er greit. Du trenger derfor ikke den minste. Den mellomste holder en stund, til de er 2 år ca?, før man evt må kjøpe junior delene. Disse er svinaktig dyre og total summen for hele sullamitten blir veldig stor.... derfor føler jeg meg litt lurt. Jeg tenkte jo å la sengen følge snuppa så lenge som mulig...

    Uansett, for øyeblikket har jeg en give away, som kanskje kan være av interesse: http://www.lekenhverdag.com/2010/11/give-away.html

    SvarSlett