lørdag 30. oktober 2010

Økedøgn = økemåned?

En grunn for at det blir lien tid til blogging er tullermors konstante krav på puppen. Hun spiser hele tiden og må også sovne med puppen i munnen. Og våkner selvfølgelig så fort jeg legger henne bort når hun har sovnet. Så begynner hele tralten om igjen. Smokk vil hun ikke ha lenger.... Noen tips?

3 kommentarer:

  1. Hørtes kjent ut, Hedda var slik en periode. Akkurat lik! Du blir brukt som smokk. :P

    Er nok derfor hun ikke vil ha smokk mer, fordi hun får pupp i steden.... Prøv å pumpe og gi på flaske? Når flasken er tom bytter du kjapt plass med flasketut og smokk. Sånn tok Hedda smokken.

    Med flaske får puppen hvile seg, og dere kan kanskje få rutine på når det er mat, nå er det mat hele tiden, litt og litt, siden puppen også er smokk.


    Masse, masse lykke til!! ♥

    SvarSlett
  2. Takk for tipset, skal prøve det. Synes bare det er så mye mas med den pumpen, det går så tregt... Har pumpe som bare tar en pupp om gangen, og det tar ca 15-20 min før det er fullt (ca 90 ml på hver pupp). Men jeg får vel bare hive meg over dette for å få bukt med puppe-problemet vårt...! Takk igjen!

    SvarSlett
  3. Hadde samme problemet med Oliver for noen uker siden. Men tror det et lurt å bevisst legge merke til når spisinga går over til kos. Så fort det skjer er det bare å løsne fra puppen! Må regne med heftige protester i ett par minutter, men så går det over. Når hun skjønner at puppen blir borte vil hun spise mer effektivt og MYE raskere når hun først får " lov" til å ligge til. Det var iallefall sånn jeg klarte å venne av Oliver med pupp hele døgnet! Håper dere finner ut av det, vet hvor slitsomt det er...

    Gratulerer med ny leilighet forresten! :-)

    SvarSlett