torsdag 19. mai 2011

SJEKK UT TANNA MI



Tannebissen kommer i et rykende tempo, en oppe og en nede!! Og disse gnisser hun på........Brrrrrrrrrrrrrrrrr, kjempeekkel lyd!!!




Et lite riskorn kommer til syne, tannen nede har kommet litt lenger ut, men den viser hun ikke så ofte. Tullemor fikk tennene sine da hun rundet 9 mndr. Hun hadde superhovent tannkjøtt oppe, så den så ikke god ut. Hvis hun plages like mye med de resterende tennene kjøper vi et bedøvelsesmiddel for å smøre på. Ellers har å sutte på isbit vært veldig sukksessfult. Men da jeg la det i spisenettet hennes ble hun sur. Et annet tips jeg fikk var å fryse en bananbit og legge det i spisenettet så hun kunne sutte på den. Skal prøve det senere!



"Åååå, jeg er så fin, altså"

Vi har nettopp kommet hjem fra deilig vennindelunsj!! Kjempekoselig!! Nå skal vi rydde i regninger (ikke fullt så koselig), kaste gamle regninger (veldig koselig), og ellers bare leke og kose oss!!


Fin torsdag kveld til alle sammen!!


4 kommentarer:

  1. Herlig det nederste bildet!! Supersøt jente :-)

    Oliver har fortsatt bare de to fortennene nede han, venter spent på fler...

    Ha en fin kveld! Klem

    SvarSlett
  2. Herlig!! Ja tenner kan være vonde, men så godt når de endelig er ute og en ny verden av mat muligheter åpner seg :)

    Kos dere med regningene!

    SvarSlett
  3. Heisann :D

    Snuppa mi gnisser også tenner, hun har fått to nede og to oppe nå. I kveld så jeg at hun faktisk har gnisset et lite flak av den ene tanna nede :O Ikke bra.
    Må være voldsomt artig med små skarpe ting inni munnen som lager lyd :P

    SvarSlett
  4. Oi, uff da, å skalle av tennene er jo ikke så bra... Vi har da begynt å pusse disse to tennene hennes men det er ikke så populært. Så det var en del skrivefeil i innlegget her, tror jeg har fått rettet det opp nå...he he.

    God kveld!

    SvarSlett