søndag 14. august 2011

NY UKE VENTER

Søndag er dagen man forbereder seg på en ny uke. Leiligheten er ren, middagslisten er satt opp, klær til mandag morgen her funnet frem både til liten og til stor. Og søndag kveld må det skrubbes og plukkes litt ekstra for å møte den nye uken litt "fresh" ...




Og jeg har ny, fresh farge på neglene for uken som kommer. Jeg sverger til lakkene fra CND, de er utrolig holdbare og har flotte farger!!! Og et stort pluss; de inneholder ikke de skadelige ingrediensene formaldehyd, toulene eller DBP. Noen av disse ingrediensene skal vist være farlig for foster om man er gravid, og kan også skade arvematerie ...

Les f.eks denne artikkelen hvor det advares mot skadelig ingredienser i neglelakk. CND sin shellac serie er også uten disse farlige stoffene, pluss at det er anti-allergisk, hva nå enn det betyr... CND lakker finner du i disse salongene (og sikkert i flere også)


Ha en flott uke, på jobb og i hjemmet!!!


4 kommentarer:

  1. Hm. Her sitter jeg, gravid og med fargerike negler uten å ha sjekket om de inneholder de stoffene du nevner. Hvor får man kjøpt CND neglelakk? Klem fra Kine.

    SvarSlett
  2. Høres lurt ut! Må prøves:-) fresh farge også!

    Ha en ny, fin uke :-) klem

    SvarSlett
  3. Hei
    Se denne linken; http://www.neglakademiet.no/shellac-salonger/index.php

    Regner med de som har Shellac fra CND også selger de vanlige lakkene deres. Det er nok flere salonger som selger de enn de som står oppført her, både skjønnhetssalonger og neglsalonger!!

    SvarSlett
  4. Hmmm! Må virkelig prøves. Er på evig jakt etter den perfekte neglelakken:)
    Takk for tips! Og kjempefin farge!

    SvarSlett